Let op: Wegens de nieuwe maatregelen hebben wij een kleinere bak-capaciteit. Er kunnen helaas geen nieuwe bestellingen meer worden opgenomen. Bestellingen die eerder gedaan zijn, zowel digitaal als via onze jeugdleden, worden gewoon geleverd. Klik hier voor de nieuwe afhaallocatie en informatie over papieren bestellijsten.

Welkom bij de Oliebollenactie van Scouting Graaf van Lynden!

Fijn dat u ons heeft gevonden. Het was spannend, maar gelukkig mogen wij ook dit jaar weer oliebollen voor u bakken. Via deze webshop kunt u heerlijke oliebollen kopen of een donatie plaatsen. Met uw bestelling geeft u ons een steuntje in de rug, om ook in 2021 elke week nieuwe avonturen en uitdagingen te kunnen organiseren voor onze leden!

Onze verse oliebollen worden op 30 december handgeschept en gebakken door onze vrijwilligers, en kunnen in Lisse worden afgehaald op donderdag 31 december tussen 10.00 en 12.15 uur. Let op: de ophaallocatie is sinds 19 december gewijzigd (klik hier voor meer informatie). Ook bezorgen wij de oliebollen voor een kleine vergoeding bij u thuis in Lisse, Lisserbroek, Hillegom, Noordwijkerhout, Sassenheim, Voorhout en De Zilk. Bestellingen worden corona-proof bezorgd op donderdag 31 december tussen 12.00 en 17.00 uur.

De oliebollen zonder én met krenten worden verkocht per zak van vijf stuks. Per 10 stuks (2 zakken) van dezelfde soort ontvangt u 50 cent korting per zak! Bestellen is mogelijk tot en met donderdag 31 december 14.00 uur (zolang de voorraad strekt): omdat onze oliebollen handgeschept worden en we wegens de huidige maatregelen een kleinere capaciteit hebben, kunnen wij slechts een beperkt aantal bakken.

Alvast hartelijk bedankt voor uw bestelling en een fijne jaarwisseling gewenst!


Tip van de hopman: Heb je familie, kennissen of een eenzame buur die ook graag oliebollen zouden willen? Bestel deze meteen mee. De gehele bestelling wordt dan op één adres bezorgd, voor zo min mogelijk contactmomenten.