Welkom bij de Oliebollenactie van Scouting Graaf van Lynden!

Fijn dat u ons heeft gevonden. Ook in 2021 vormen de Corona-maatregelen een extra uitdaging, maar gelukkig staan wij toch klaar om weer oliebollen voor u te mogen bakken. Via deze webshop kunt u heerlijke oliebollen kopen of een kleine donatie plaatsen. Met uw bestelling geeft u ons een steuntje in de rug, om ook in 2022 elke week nieuwe avonturen en uitdagingen te kunnen organiseren voor onze leden!

Onze verse oliebollen worden op 30 december handgeschept en gebakken door onze vrijwilligers, en kunnen in Lisse worden afgehaald op vrijdag 31 december tussen 10.00 en 12.00 uur. Ook bezorgen wij de oliebollen voor een kleine vergoeding bij u thuis in Lisse, Lisserbroek, Hillegom, Noordwijkerhout, Sassenheim, Voorhout en De Zilk. Bestellingen worden corona-proof bezorgd op vrijdag 31 december tussen 10.00 en 16.00 uur.

De oliebollen zonder én met krenten worden verkocht per zak van vijf stuks. Per 10 stuks (2 zakken) van dezelfde soort ontvangt u 50 cent korting per zak! Bestellen is mogelijk tot en met dinsdag 28 december (zolang de voorraad strekt): omdat onze oliebollen handgeschept worden en we wegens de huidige maatregelen een kleinere capaciteit hebben, kunnen wij slechts een beperkt aantal bakken.

Alvast hartelijk bedankt voor uw bestelling en een fijne jaarwisseling gewenst!


Tip van de hopman: Heb je familie, kennissen of een eenzame buur die ook graag oliebollen zouden willen? Bestel deze meteen mee. De gehele bestelling wordt dan op één adres bezorgd, voor zo min mogelijk contactmomenten.