Route

Locatie

Je vindt onze blokhut op de rand van het Keukenhofbos:

Spekkelaan 18
2161 GH Lisse

Vanaf Lisse/N208

Vanaf de N208/Westelijke Randweg (ringweg om Lisse), sla af naar de Spekkelaan richting sportpark Ter Specke. Volg de weg langs rustplaats Duinhof en voorbij Manage Puntenburg. In de bocht kun je rechtdoor de parkeerplaats oprijden: ons clubhuis bevindt zich aan je rechterhand.

Vanaf de Zilk/N206

Vanaf de provinciale weg N206, sla af richting Lisse naar de Delfweg. Volg de Delfweg over het spoor naar de Stationsweg, voorbij kasteel Keukenhof. Wanneer je tussen de bomen uit komt, vóór Lisse, sla rechtsaf naar de Van Lyndenweg. Blijf de weg volgen en ga bij sportpark Ter Specke met de weg mee naar rechts, langs rustplaats Duinhof. Blijf de weg volgen voorbij Manage Puntenburg: in de bocht kun je nu rechtdoor de parkeerplaats oprijden. Ons clubhuis bevindt zich aan je rechterhand.

Vanaf Sassenheim/Voorhout/Noordwijkerhout

Bij de rotonde van de Teylingerlaan/’s Gravendamseweg (N443) en Jocaba van Beijerenweg (N450), naast “‘t Soldaatje”, kies de afslag naar de Loosterweg. Blijf de weg alsmaar rechtdoor volgen langs de bollenvelden en langs het Reigersbos/Wassergeest. Sla linksaf bij de scherpe bocht naar rechts (richting Manege Hillegom/Ter Specke) de parkeerplaats op: ons clubhuis bevindt zich aan je rechterhand.

Parkeren

Naast onze blokhut ligt de parkeerplaats voor de ingang van het Keukenhofbos. Hier kan gratis geparkeerd worden. Wij delen deze parkeerplaats met de bezoekers van het Keukenhofbos en onze buurgroep de Kaninefaten, en het kan dus druk zijn in de vakanties. U kunt uw auto op eigen risico eventueel ook langs de weg zetten, maar pas daarbij op voor ander verkeer en met het uitstappen. Gelieve uw auto niet bij Manege Puntenburg te parkeren (privé-terrein).