Bestuur

Wat doet het bestuur?

Als bestuur hebben wij de taak om er voor te zorgen dat de speltakken iedere week hun opkomsten kunnen draaien. Dit houdt in dat wij zorg dragen voor de huisvesting van de groepen middels de blokhut. De zorg dragen over het gezamelijke materiaal zoals tenten en keukenafdaken en verantwoordelijk zijn  voor opleiding, training en bijscholing van de leiding. Daarnaast is het onze taak Scouting Graaf van Lynden financieel gezond te houden door het werven van fondsen, het organiseren van eigen acties en het innen  van de contributie.

Ook letten wij er op dat de doelstellingen van Scouting worden toegepast binnen de speltakken. Dit betekent dat Scouting Graaf van Lynden toegankelijk is en blijft voor iedereen, en dat er een uitdagend en leerzaam programma is waarin onze visie op het scoutingspel word uitgedragen. Dit alles doen wij samen met de leiding met wie wij regelmatig overleg hebben over de stand van zaken en de toekomstplannen, met uiteindelijk tot doel iedere week een grote groep kinderen en jongeren van 5 tot 23 een leuke tijd te laten hebben bij onze scoutingvereniging.

Het bestuur van Scouting Graaf van Lynden is onderverdeeld in een Verenigingsbestuur en een Stichtingsbestuur. Klik op één van de besturen voor meer informatie en voor bestuursleden.

Spreekt dit u aan?

Binnen de besturen zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste mensen die het leuk vinden om mee te denken over de uitdagingen die een vereniging en stichting met zich meebrengen. Of dit nu op financieel, pr, organisatorisch of materiaal-technisch gebied is, alle hulp is altijd welkom. Bekijk ook eens onze verschillende vacatures.

Wilt u meer informatie of eens een vergadering bijwonen, neemt u dan gerust contact op met een van de bestuursleden (zie hierboven) of spreek ons aan bij de blokhut waar wij ook met grote regelmaat te vinden zijn!