Sponsor of Donateur worden

Draagt u Scouting Graaf van Lynden een warm hart toe en wilt u ons helpen met het blijven organiseren van leuke opkomsten voor de kinderen en het onderhoud van onze blokhut? Wordt dan Sponsor of Donateur!

Sponsoring en adverteren

Het is mogelijk om Graaf van Lynden te steunen als sponsor. Als sponsor wordt u met naam en logo vermeld op onze website (zie ook hier) en kunt u adverteren in ons clubblad ’t Allegaartje, welke vanaf seizoen 2017/2018 weer op papier uit komt. Wij bieden u als sponsor het volgende:

– Kwart, halve of hele pagina in elke editie van ’t Allegaartje
– Vermelding met logo op onze website
– Vermelding op social media
– In overleg, zichtbaarheid van uw bedrijf via andere wegen

Over ’t Allegaartje

’t Allegaartje is een veelzijdig blad, dat d.m.v. stukjes uit onze groepen wordt samengesteld door de redactie. Het blad komt ongeveer acht à tien keer per jaar uit, en zal als boekje op A5-formaat worden verspreid onder leden, ouders en vrijwilligers. Onze adverteerders krijgen een editie thuisbezorgd. Daarnaast wordt er een digitale versie met toegang tot meer online content verzonden naar (oud)leden en vrienden van de groep en is de PDF online beschikbaar via onze website.

Meer info

Voor interesse en meer informatie over de mogelijkheden en prijzen kunt u contact opnemen met Tim Beelen via allegaartje@graafvanlynden.nl of telefonisch via (06) 18 92 35 67.

Donateur worden

Wilt u graag uw steentje bijdragen maar heeft u geen behoefte aan adverteren, dan kan dat natuurlijk ook. Voor donaties kunt u contact opnemen met één van onze penningmeesters, te weten Gabriëlla Hunnekink (verenigingsbestuur) of Annelies van Toorn (stichtingsbestuur): zie contactgegevens hieronder. Uiteraard kunt u uw bijdrage ook direct storten naar NL49 RABO 0149 3603 55 t.n.v. Scouting Graaf van Lynden Lisse.

Gabriëlla Hunnekink (Verenigingsbestuur)
penningmeester@graafvanlynden.nl
‭(06) 46 49 48 91‬

Annelies van Toorn (Stichtingsbestuur)
st.penningmeester@graafvanlynden.nl
(0252) 21 73 35

Sponsorkliks

U kunt Graaf van Lynden ook gratis sponsoren door uw online aankopen te doen via de Sponsorkliks-links naar uw favoriete webwinkel. Bekijk hier alle winkels of lees eerst meer over Sponsorkliks.