Stichting

Als stichtingsbestuur hebben wij de taak om er voor te zorgen dat het clubhuis (de “Blokhut”) aan alle eisen voldoet om de wekelijks opkomsten voor Scouting Graaf van Lynden te kunnen huisvesten. Hieronder valt het onderhoud aan clubhuis, evenals het omliggende terrein inclusief kampvuurkuil, houthok etc. Het stichtingsbestuur draagt ook zorg voor de veiligheid in en om het clubhuis. Samen met de vereniging van Scouting Graaf van Lynden zorgen wij voor een prettige speelomgeving.

Spreekt dit u aan?

Binnen de besturen zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste mensen die het leuk vinden om mee te denken over de uitdagingen die een vereniging en stichting met zich meebrengen. Of dit nu op financieel, organisatorisch of materiaal-technisch gebied is, hulp is altijd welkom. Bekijk ook eens onze verschillende vacatures.

Bent u opzoek naar meer informatie of wilt u eens een vergadering bijwonen? Neem dan gerust contact op met een van de bestuursleden of spreek ons aan bij de blokhut, waar wij ook met regelmaat te vinden zijn!

Klik op een naam om meer over het bestuurslid te lezen

Speltak/Bestuur
Stichtingsbestuur
Functie
Voorzitter Stichtingsbestuur
GVL Mailadres
stichtingvoorzitter@graafvanlynden.nl
blokhut@graafvanlynden.nl
Speltak/Bestuur
Stichtingsbestuur
Functie
Secretaris Stichtingsbestuur
GVL Mailadres
st.secretariaat@graafvanlynden.nl
Speltak/Bestuur
Stichtingsbestuur
Functie
Penningmeester Stichtingsbestuur
GVL Mailadres
st.penningmeester@graafvanlynden.nl