Afscheid Tim: Voedselgevecht!

Vandaag was Tim voor het laatst als leiding bij de Kabouters en dus was er cake met slagroom en versiersels! Ohjee… #voedselgevecht

Afgelopen zaterdag was voor Tim helaas de laatste normale opkomst voor hij ons gaat verlaten als Kabouterleiding. Na het overvliegen stopt hij voorlopig met leidinggeven om zich te kunnen concentreren op zijn scriptie (hoewel hij niet heeft uitgesloten daarna weer bij een andere speltak aan de slag te gaan!). Hoewel we het zowel met de leiding als de kabouters natuurlijk jammer vinden dat Tim stopt, was er ook een lichtpuntje: heel veel lekkere cake met slagroom en allerlei versiersels!

Nadat iedereen zijn favoriete smaak cake had gekozen (vanille/chocola, rozijnen of naturel) en een flinke toef slagroom op zijn plak had, werdt er druk aan de slag gegaan met discodip, gekleurde hagels, glazuurstiften, kleurstof, zilveren parels en meer. En daarna was het smullen geblazen! Dat wil zeggen, lang niet alle cake belande in de monden en magen, want het was natuurlijk wel érg verleidelijk om Tim nog even uitgebreid gedag te zeggen met haar en een shirt vol slagroom, cake en versieringen. Overigens kwam er zo nú en dan ook wat slagroom op de kabouters zelf terecht, maar Tim vond het natuurlijk geen probleem op hier en daar iemand in de wasbak te leggen naar de wasbakken te helpen om het af te spoelen. Bekijk de foto’s maar voor de rest! 😉

Your comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.