’t Allegaartje is terug van weggeweest!

’t Allegaartje is terug van weggeweest! De eerste papieren edities van ons kneitergezellige nieuwsblad zijn afgelopen zaterdag uitgedeeld tijdens de opkomsten. Via ’t Allegaartje ontvang je het laatste nieuws, zie en lees je de leukste foto’s en verhalen en blijf je op de hoogte van alle ins- en outs van de leukste scoutinggroep in Lisse en omstreken!

Deze eerste vernieuwde editie van seizoen 2017/2018 staat helemaal in het teken van afgelopen gezamenlijk zomerkamp in Ommen. Je vindt er verhalen, wist-je-datjes, foto’s, tekeningen, knutsels en meer. Genoeg om je weekend ook ná de opkomst nog met Scouting te vullen! Heb je de papieren gemist zaterdag? Geen probleem, je vindt hem tijdens de opkomsten in het luik van de keuken of vraag er een exemplaar aan de leiding. De digitale versie (met foto’s in kleur en klikbare afbeeldingen en links) download je door hieronder op de voorkant van ’t Allegaartje te klikken (of klik hier voor de bijbehorende email en om je aan te melden voor de mailing).

Veel leesplezier gewenst in de vernieuwde versie van ons clubblad!

Your comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.