De muurschildering in het Bever/Welpenlokaal is af!

In de herfstvakantie is er wederom hard gewerkt aan de muurschilderingen op de blokhut. Inmiddels is het alweer even geleden dat de eerste verf de muur op ging, maar de prent aan de Bevers/Welpen kant is nu eindelijk klaar!

Het heeft heel wat bloed, zweet en tranen gekost, maar velen handen maken licht werk. De hulptroepen stonden steeds klaar en er is goed doorgeklust. Bedankt voor de hulp! Aan de muurschilderingen aan de kant van de Kabouters en Scouts moet nog wat gebeuren. Binnenkort gaan we daar weer mee verder. Zo maken we van de blokhut weer een kleurig geheel. Ben je benieuwd hoe het er nu uit ziet? Kom dan gezellig binnen om te kijken. De foto’s bekijken kan natuurlijk ook, hierboven!

Your comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.