Goede start van het nieuwe jaar tijdens de nieuwjaarsborrel

 

Het jaar 2018 is al weer even begonnen en zoals we dat ieder jaar doen, luidden we ook dit jaar in met een gezellige nieuwjaarsborrel. En hoe!? Er was glühwein, warme chocolademelk en champagne, er waren oliebollen, appelflappen, er was een kampvuur en een héééleboel confetti. Voor de gelegenheid was het Explorer-hok omgebouwd tot een mini-disco waar volop gedanst werd, was de douche een ‘photobooth’ geworden en zat er in het opberghok opeens een waarzegster! Verder kon er een boel geknutseld en gekleurd worden, én was er een hilarisch tennisballenspel. Traditiegetrouw werden door onze voorzitter Ruud de oorkondes uitgereikt aan alle vrijwilligers die al meer dan vijf jaar bij onze vereniging betrokken zijn: zowel Hein Heemskerk als Rob Schoone vierden hierbij een jubileum. Met alle drukte, confetti en gezelligheid was het, al met al, een goed begin van een nieuw jaar vol spannende scoutingactiviteiten.

Gelukkig 2018!

Your comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.