Wikkelen en Zijdesteken Corsowagen

Elk jaar vindt in de bollenstreek weer het Bloemencorso plaats, waarbij Graaf van Lynden de corsowagen voor het Keukenhof maakt. Voorgaande jaren staken wij op alle corsowagens eveneens de zijde, op plekken waar de bloemen niet kunnen komen: hier waren we zo’n twee maanden mee bezig. Dit jaar doen we het anders en zullen we alleen onze eigen wagen opbouwen, en doen we er maar twee wéken over. Kort maar krachtig dus! Dit betekent wel dat we even twee weken hard aan de bak moeten. We beginnen maandag 19 februari.

Waarvoor doen we het?

Van het geld dat we met deze actie bijeenbrengen kunnen we bijvoorbeeld een deel van de zomerkampen bekostigen, waardoor de kampen betaalbaar blijven. Iedereen steekt daarbij voor zijn of haar eigen speltak. Voor het steken hebben we dus ál onze leden, ouders en leiding hard nodig, en we hopen dan ook dat iedereen minimaal 1x per week aanwezig kan zijn.

Alle handjes zijn welkom, nodig dus vooral ook ouders, vriendjes, vriendinnetjes, opa’s en oma’s uit en neem ze mee! Jullie helpen dan niet alleen je speltak en de groep, je hebt ook alvast een mooie sneak peak op de corsowagens en bovendien is het gewoon altijd erg gezellig en een leuke ervaring!

Vervoer

Om 18.45 uur wordt er verzameld voor Danscentrum Welkom. Vanaf daar zullen we met de auto naar de Klinkenberghal in Sassenheim rijden. Om half tien stoppen we en rijden we weer naar Lisse. Als je zelf een auto hebt dan vragen we graag of je met de auto naar Welkom wilt komen zodat we altijd genoeg auto’s hebben om naar Sassenheim te rijden. Uiteraard kun je ook op eigen gelegenheid naar de hal komen wanneer je dichter bij Sassenheim woont. Tot dan!

Alvast bedankt namens jezelf en alle andere leden, leiding en bestuur van Graaf van Lynden! 

 


Alles op een rijtje

Wat: Wikkelen en Zijdesteken
Waar: Tennishal Klinkenberg in Sassenheim
Verzamelen: 18.45 uur, voor Danscentrum Welkom
Tijd: 19:00 tot 21:30
Avonden: Maandag t/m Vrijdag

Voor vragen kan je natuurlijk altijd mailen, bellen of een berichtje sturen:

0 entries
0 reacties
Speltak/Bestuur
Stichtingsbestuur
Functie
Beheerder Blokhut
GVL Mailadres
blokhut@graafvanlynden.nl
Telefoonnummer
(06) 46 54 41 97

Your comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.