Olympisch Sjoelen met de Luifel

Met de Olympische Winterspelen in volle gang kriebelde het ook bij de Luifel, en dus werd het een sportieve avond curling! Zonder ijs. Met houten curlingsteentjes. En hindernissen. Oké, het was obstakel-sjoelen! Vijf tafels boden de nodige uitdaging voor de enthousiaste spelers met gaten, vastgelijmde stenen, een bottleneck, blind sjoelen en een mini-tafel. Tot slot werd er door de drie beste sjoelers nog een finale gespeeld op een normale tafel, maar dan met vierkante stenen! Shout-out naar Aryanne en Ruud, die de eerste en tweede plaats onder zich verdeelden en met als prijs allebei een heerlijke fles rosé, en een eervolle vermelding voor Tim B. op de derde plaats. Het was weer een gezellige avond!

Your comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.