’t Allegaartje: 25 jaar Drinkwater in het Bos

Soms doet de redactie wel eens inspiratie op met het doorbladeren van oude Allegaartjes. Wist je namelijk dat er een groot archief van (papieren en digitale) Allegaartjes bestaat? Ons clubblad wordt al sinds de oprichting van onze groep in 1982 uitgegeven, en geeft dus een mooi kijkje terug in de tijd van Scouting Graaf van Lynden. Onlangs kwam er een Allegaartje voorbij van begin 1993: er was groot nieuws, want voor het eerst kon er op de blokhut vers drinkwater uit de kraan gehaald worden! Nu, 25 jaar later, is het dus een mooi moment om daar eens aan terug te denken wanneer je van je bekertje limonade geniet tijdens de opkomst!

Uiteraard staat er in dit Allegaartje ook weer volop nieuws vanuit het heden, met berichten van bijna elke speltak en een spannende nieuwe rubriek van Oma Aagje. Download snel de digitale editie in kleur door hieronder op de voorkant van ’t Allegaartje te klikken (of klik hier)!

Your comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.