Afscheid Joop Mesman Stichtingsbestuur

Er kwam veel aan bod tijdens de Voorjaarsvergadering van afgelopen maandag 19 maart, maar een hoogtepunt was toch wel het afscheid van het Stichtingsbestuur door onze blokhutbeheerder Joop Mesman. Dat wil zeggen, de taart en de bloemen waren een hoogtepunt, maar het vertrek van ons langst-zittend bestuurslid ervoeren wij natuurlijk met gemengde gevoelens. Joop stond ons namelijk al sinds 1995 bij vanuit het Stichtingsbestuur, maar liefst 23 jaar!

Ook voor zijn functie als bestuurslid kon je Joop al met regelmaat in en rond de blokhut aantreffen. In zijn tijd als blokhutbeheerder heeft Joop niet één maar twee blokhutten op en top onderhouden en, in het geval van onze huidige blokhut, zelfs bijna letterlijk vanaf de grond opgebouwd. Het vervangen van kachels, nieuwe luiken maken en installeren, de kampvuurkuil vernieuwen, het dak wieden, je kan het zo gek niet bedenken of Joop heeft er een handje in gehad. Ook het voorbereiden en steken van onze bloemencorso-wagen gebeurt al jaren onder zijn bezielende leiding (je kan daar dit jaar trouwens nog een handje aan mee helpen, mét Joop!). We zijn Joop namens alle leden, leiding en besturen dan ook ontzettend dankvoor voor zijn tomeloze inzet en enthousiasme gedurende de afgelopen jaren, wat zich maandagavond uitte met een heerlijke slagroomtaart met foto (waarvoor diep in de archieven gegraven moest worden), een prachtige bos bloemen (met name voor vrouwlief thuis die het maar te stellen had met de hoeveelheid tijd die Joop soms op de blokhut doorbracht), een heerlijke flesje lekkers voor Joop zelf en uiteraard een daverend applaus van de aanwezige leiding, bestuur en ouders.

Joop, het ga je goed, en hopelijk mogen we je als vriend van Graaf van Lynden nog vele jaren verwelkomen tijdens borrels, barbecue’s en andere momenten!

Your comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.