Top-20 plaatsen voor Scouts tijdens RSW 2018

Afgelopen weekend vonden de Regionale Scouting Wedstrijd (RSW) plaats op scoutinglabelterrein het Naaldenveld in Aerdenhout: 350 kinderen en 150 man leiding waren drie dagen lang druk in de weer met uitdagende spellen, het tonen van scoutingtechnieken en het redden van vier planeten (het thema van dit jaar was “Planet BigBang”). Twee patrouilles van Graaf van Lynden hebben daarbij zelfs plaatsen in de top 20 behaald met een prachtige 13e en 19e plaats. Van harte gefeliciteerd aan “Fabiënne en de Spacemakkers” (13e) en “Siem en de Melkwegmarauders” (19e)! Team “Jikke en de Onverschrokken Meteorietenmijners” deden mee buiten mededinging, maar hebben ook een mooi resultaat behaald (zie de certificaten hieronder).

Meer over de RSW lees je binnenkort in het volgende Allegaartje!

Your comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.