Stekersdagen Bloemencorso 2018

Zaterdag 21 april rijdt het bloemencorso weer door de Bollenstreek. De weersvoorspellingen zien er goed uit, dus het beloofd een mooie tocht te worden! Echter voordat het zover is moeten de wagens natuurlijk nog wel eerst in bloemen gestoken worden. Zoals jullie inmiddels ongetwijfeld weten verzorgt Graaf van Lynden de corsowagen van onze buren het Keukenhof, en afgelopen maanden is door leiding, bestuur en een aantal ouders al hard gewerkt om de wagen gereed te maken voor de stekersdagen komende woensdag 18 en donderdag 19 april. Kom je ook helpen? Hieronder meer informatie!

Vanaf woensdag 18 april 09.00 uur en tot en met uiterlijk vrijdag 20 april 12.00 uur hebben we al jullie hulp hard nodig om onze corsowagen weer prachtig in de bloemen te steken. Afgelopen jaren is de wagen van Keukenhof meerdere malen in de prijzen gevallen, en daar gaan we dit jaar natuurlijk weer voor! Iedereen is welkom: ook kinderen en mensen die minder goed ter been zijn kunnen hun steentje bijdragen. Trek natuurlijk wel je oude kleding aan. En vergeet op locatie ook vooral niet om vast even een rondje langs de andere prachtige wagens te maken!

 


Praktische informatie

Steek-momenten

Woensdag 18/04 – 9.00 uur tot 24.00 uur
Donderdag 19/04 – 08.00 uur tot 02.00 uur (‘s nachts)
Vrijdag 20/04 – 09.00 uur tot 12.00 uur (indien nodig)

Entree

Voor een ieder die wil komen helpen zijn er polsbandjes beschikbaar waarmee je gratis naar binnen kunt (normale entree is €5,- voor volwassenen / €2,50 voor 6-12 jaar). Bandjes kunnen van te voren opgevraagd worden bij Joop Mesman via blokhut@graafvanlynden.nl of (06) 46 54 41 97. Op de dag zelf beslissen kan ook, maar geef dan vóór de kassa even een belletje naar Joop om de doorstroom niet te belemmeren!

Eten

Er is eveneens de mogelijkheid om op woensdag en/of donderdag aan te schuiven voor het avondeten, met dank aan onze buren van de Kaninefaten. Op woensdag staat er nasi/bami met saté (€9,-) op het menu en op donderdag is er stamppot met vlees (€8,50). We gaan om 18.00 uur aan tafel. Reserveer uiterlijk zondag 15 april bij Joop via een mailtje of belletje naar blokhut@graafvanlynden.nl of (06) 46 54 41 97. Graag vooraf betalen bij Joop (kun je gelijk je bandjes ophalen!), of door over te maken naar NL 52 RABO 0346 9013 83 t.n.v. M.E.M Zentveld o.v.v. “Eten corso [naam en dag(en) dat je komt eten]”.

Meer informatie

Meer info over route en parkeren, het programma van de opbouwdagen en het corso zelf vind je op de Bloemencorso Bollenstreek website. Daarnaast kun je op de hoogte blijven via de evenementenpagina van GVL Corsosteken op Facebook.


Waarvoor doen we het?

Van het geld dat we met de bloemencorso bijeenbrengen kunnen we bijvoorbeeld een deel van de zomerkampen bekostigen, waardoor de kampen betaalbaar blijven, en zorgen we voor het onderhoud van de blokhut en materialen. Daarnaast is het natuurlijk ook mooi meegenomen dat we op deze manier een steentje kunnen bijdragen aan onze mooie regio!

Dan tot slot: jullie hulp is hard nodig, zowel overdag als ‘s avonds. Dus mocht je een uurtje over hebben, kom langs! Alle handjes zijn welkom, nodig dus vooral ook ouders, vriendjes, vriendinnetjes, opa’s en oma’s uit en neem ze mee. Ze hebben dan meteen een mooie sneak peak op de corsowagens, en bovendien is het altijd erg gezellig en een leuke ervaring!

Hartelijk dank namens heel Graaf van Lynden, het Bloemencorso Bollenstreek en de miljoen (ja echt!) bezoekers van het corsoweekend!

 


Alles op een rijtje

Wat: Steken GVL Corsowagen
Waar: Tennishal Klinkenberg in Sassenheim
Wanneer: 18 & 19 april 2018
Tijd: 09.00 tot +-00.00
Entree: Gratis, met polsbandje

Voor vragen kan je natuurlijk altijd mailen, bellen of een berichtje sturen.

Contactpersoon:

Joop Mesman
06-46544197
blokhut@graafvanlynden.nl

Your comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.