Tot ziens Raksha!

Na vele jaren is het einde van een tijdperk dan toch echt aangebroken. Onze lieftallige Judith/Raksha was onlangs voor het laatst officieel bij ons als Welpenleiding. Niet getreurd, ze vertrekt niet helemaal bij de vereniging, maar vanaf nu zijn haar Welpenleidingjaren voorbij.

Op 21 September was Raksha haar laatste opkomst. Dit is natuurlijk uitbundig gevierd met het grote fantastische Raksha-spel, waar alle kinderen vragen en opdrachten moesten uitvoeren die te maken hadden met Raksha. Dit allemaal in een poging om Bingo te krijgen. Dit sloten we af met een traktatie van heerlijke confetti regenboogcakejes, die de Welpen met veel plezier versierd hebben. Na afloop hebben we zelfs Raksha nog een beetje versierd met de slagroom!

Doei Raksha, we gaan je missen! 

Your comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.