Kokkerellen tijdens verjaardags-opkomst Welpen

Onlangs waren bij de Welpen zowel Mang als Marije jarig! Dat kon natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan, en dus werd er een heuse verjaardags-opkomst georganiseerd.

Enige probleem was dat de beide leiding het te druk hadden gehad om een taart te bakken… Dat moesten de Welpen dus nog even zelf doen! Eerst moesten de ingrediĆ«nten in teams bij elkaar gesmokkeld worden – gesmokkeld ja, want rond de heuvel liepen de boze mannelijke leiding die het stom vonden dat zij niet jarig waren geweest en dus de ingrediĆ«nten af wilden pakken. Rennen voor je cake dus!

Na het smokkelen was er net genoeg voor net aan drie porties, maar gelukkig hadden Mang en Marije toch ook nog cake weten te regelen. Die mocht versierd worden met heeeeeeeeeel veel slagroom, hagelslag en schuddebuikjes! Smullen maar, en tevreden naar huis.

Nog even een vooruitblik, want volgende week hebben de Welpen samen met de andere speltakken Halloween-opkomst en het weekend daarop gaan ze op weekend. Drukke maar vooral heel gezellige weken dus: we hebben er zin in!

Your comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.