Ghostbusters jagen op spoken in het bos!

Vrijdagavond 1 november spookte het nog even flink na in het Keukenhofbos… Buster Ghost de Ghostbuster had namelijk een lekkende plasma-tank, waardoor een heel deel van de gevangen spoken van Halloween weer ontsnapt waren in door het bos heen spookten!

Het geluk wilde dat Buster op onze herfst-barbecue stuitte, en wij dappere Scouts wilden hem natuurlijk wel helpen om de spoken weer te vangen. Na de kampvuurkuil en een paar Welpen en Scouts even ontspookt te hebben met wat DeGhost-spray en Geesten-poeder, gingen we on teams het bos in. Daar stonden helpers van de Ghostbuster klaar om ons te helpen de spoken te vangen. Zo kon er pompoen gebowld worden, werden er spinnen geblazen, op het licht van Medusa gejaagd en werden er mummies gewikkeld. De spookjes die we daarmee vingen gingen op de blokhut rechtstreeks in de Interdimensionale SpokenVersnipperaars Opslagtank Lus (ISVOL).

Toen er genoeg spookjes gevangen waren kon Buster Ghost ook het extra grote spook proberen te vangen dat nog door het bos waarde. Met een beetje laatste hulp van ons werd ook dat spook de ISVOL ingestouwd, en konden wij onze barbecue in alle rust afmaken!

Hartelijk bedankt namens de Ghostbuster, en wie weet tot volgend jaar!

Your comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.