De Bevers zijn koekenbakkers!

Niet omdat ze onhandig zijn, maar juist omdat ze vandaag druk in de weer geweest zijn geweest om echte heerlijke koekjes te bakken!

Alleen moest eerst het recept nog bij elkaar gespeurd worden, want dat hing in stukjes verspreid door en om de blokhut…. Met het recept weer heel was het vervolgens hoog tijd om de handen vies te maken en van de ingrediënten lekker smeuïg deeg te kneden. Zou er stiekem al een beetje gesnoept zijn..? Tot slot mooie figuurtjes boetseren van het deeg en dan, tsja, mee naar huis om af te bakken, want dát ging helaas niet meer lukken tijdens de opkomst… We hebben ondertussen echter al foto’s ontvangen van het resultaat. Ziet er heerlijk uit toch?

Eet smakelijk!

Your comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.