So you wanna be Begeleiding – Episode 1!

Vanavond waren bij de Explorers de audities voor de nieuwe show ‘So you wanna be Begeleiding’!

De deelnemers Tim Beelen, Steef Hegeman en Ruben van Dijk hadden zich hiervoor aangemeld. Amber kreeg door een wildcard ook de unieke kans om auditie te doen. Na een korte pitch van zichzelf te hebben gegeven in The Green Room was het tijd voor diverse rondes:

  • ‘Maak het jezelf gemakkelijk’ (een confronterende test voor de explorer, wanneer ze zelfstandig plaatsnemen op de tribune zitten ze op een kaal bankje, maar met hulp van de juiste begeleiding creëren ze een fantastische chillplek/bank compleet met sfeerlicht en voetenbank)
  • ‘De Kruk der Waarheid’ (vragenronde)
  • ‘Blindfolded Cooking’ (de Explo’s mochten geblinddoekt een cake versieren en (slag)room kloppen terwijl de begeleiding zonder te helpen instructies geeft)
  • ‘Ren je rot’ (scouting Trivia)
  • ‘Stoorzender’ (begeleiding probeert een gesprek te voeren terwijl de Explo’s het overschreeuwen)

Er werden dus behoorlijk wat competenties getest. Iedere begeleiding kreeg een Explorer onder zijn hoede om te helpen, en aan het einde konden de Explo’s de verdiende punten aan hun favoriete begeleiding geven. Vooralsnog zijn alle deelnemers door naar de volgende ronde!

We kijken uit naar de halve finale op de Nieuwjaarsreceptie op 11 januari, komen jullie ook?

P.s.: Als je je last-minute nog wilt aanmelden voor een auditie dan is hier nog plek voor! Geef je gauw op via explorers@graafvanlynden.nl.

Your comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.