Goeeeeeedemorgen!

Al weken stonden we te popelen, en vandaag was het dan eindelijk zover: we mochten weer opkomst draaien! ๐Ÿคฉ๐ŸŽ‰

Welpen (10.00 – 11.30)

’s Ochtends denderden de Welpen รฉรฉn voor een onder de speciaal gepionierde toegangspoort door richting de blokhut, ingeluid door het welbekende “Goeeeeeeeeedemorgen!” van Mang. Daar troffen ze de leiding aan in speciale “anderhalve-meter-hoepels” ๐Ÿ˜‚โ†”๏ธ๐Ÿ˜‚Vervolgens werdt er in een hele grote kring geopend en kon er รฉindelijk gezongen worden voor de jarigen van vandaag en de afgelopen weken. Van harte! Helaas nog even geen traktaties, maar dat halen we later wel weer in toch? ๐ŸŽ‚๐ŸŽ‚๐ŸŽ‚๐Ÿ˜‰ Vervolgens na 8 lange weken weer lekker het bos in om – vanaf een afgezette open plek – heerlijk uit te razen met bekende spellen zoals balletje trap en nieuwe spellen speciaal bedacht voor komende periode. Wat een feest (en wat een weer)! โ˜€๏ธ

Bevers (12.30 – 13.30)

Nadat de Welpenleiding alle deurklinken en sanitair weer netjes had schoongemaakt kwamen vervolgens om half รฉรฉn de Bevers het bos in gestormd ๐ŸŒณ๐Ÿƒโ€โ™€๏ธ๐Ÿƒโ€โ™‚๏ธ๐Ÿ’จ Half รฉรฉn? Klopt! Volgens de richtlijnen van Scouting Nederland draaien we voorlopig met รฉรฉn speltak tegelijk, zodat het niet te druk wordt rond de blokhut (de gewijzigde tijden staan in de agenda op onze site!). ๐Ÿ•™๐Ÿ•œ๐Ÿ•ž De Bevers hebben afgelopen weken een aantal Thuis-opkomsten gekregen, waar prachtige foto’s en filmpjes van gemaakt zijn. Deze zet de leiding binnenkort op een DVD, maar daarvoor heb je natuurlijk ook een hoesje nodig! Dus werdt er druk getekend en geschilderd om de voor- en achterkant van de eigen hoesjes te maken ๐Ÿ‘ฉโ€๐ŸŽจ๐Ÿ’ฝ๐Ÿ–Œ๐ŸŽจResultaten binnenkort thuis te bewonderen ๐Ÿ˜

Scouts (14.30 – 16.00, op 1.5 meter)

Na het tweede schoonmaakritueel van de dag kwamen vervolgens ook de Scouts het bos ingestampt. Hier zijn (nog) geen foto’s van, maar we kunnen er alleen maar van uit gaan dat iedereen zรณ druk bezig was met eindelijk weer lekker door het bos banjeren dat er simpelweg geen tijd was voor een foto! ๐ŸŒณ๐Ÿ“ต๐ŸŒณ

Al met al zijn we erg blij dat Scouting weer van start mag, zij het in aangepaste vorm. Geniet nog even lekker na, en tot volgende week! ๐Ÿคฉ

Your comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.