Goeeeeeedemorgen!

Al weken stonden we te popelen, en vandaag was het dan eindelijk zover: we mochten weer opkomst draaien! ??

Welpen (10.00 – 11.30)

’s Ochtends denderden de Welpen één voor een onder de speciaal gepionierde toegangspoort door richting de blokhut, ingeluid door het welbekende “Goeeeeeeeeedemorgen!” van Mang. Daar troffen ze de leiding aan in speciale “anderhalve-meter-hoepels” ?↔️?Vervolgens werdt er in een hele grote kring geopend en kon er éindelijk gezongen worden voor de jarigen van vandaag en de afgelopen weken. Van harte! Helaas nog even geen traktaties, maar dat halen we later wel weer in toch? ???? Vervolgens na 8 lange weken weer lekker het bos in om – vanaf een afgezette open plek – heerlijk uit te razen met bekende spellen zoals balletje trap en nieuwe spellen speciaal bedacht voor komende periode. Wat een feest (en wat een weer)! ☀️

Bevers (12.30 – 13.30)

Nadat de Welpenleiding alle deurklinken en sanitair weer netjes had schoongemaakt kwamen vervolgens om half één de Bevers het bos in gestormd ??‍♀️?‍♂️? Half één? Klopt! Volgens de richtlijnen van Scouting Nederland draaien we voorlopig met één speltak tegelijk, zodat het niet te druk wordt rond de blokhut (de gewijzigde tijden staan in de agenda op onze site!). ??? De Bevers hebben afgelopen weken een aantal Thuis-opkomsten gekregen, waar prachtige foto’s en filmpjes van gemaakt zijn. Deze zet de leiding binnenkort op een DVD, maar daarvoor heb je natuurlijk ook een hoesje nodig! Dus werdt er druk getekend en geschilderd om de voor- en achterkant van de eigen hoesjes te maken ?‍????Resultaten binnenkort thuis te bewonderen ?

Scouts (14.30 – 16.00, op 1.5 meter)

Na het tweede schoonmaakritueel van de dag kwamen vervolgens ook de Scouts het bos ingestampt. Hier zijn (nog) geen foto’s van, maar we kunnen er alleen maar van uit gaan dat iedereen zó druk bezig was met eindelijk weer lekker door het bos banjeren dat er simpelweg geen tijd was voor een foto! ???

Al met al zijn we erg blij dat Scouting weer van start mag, zij het in aangepaste vorm. Geniet nog even lekker na, en tot volgende week! ?

Your comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.