Rabo ClubSupport: Jouw stem is geld waard!

Het mooie groene dak op onze blokhut is aan groot onderhoud toe. Ben je lid van de Rabobank? Dan kun je ons helpen door te stemmen!

Op onze blokhut is een sedumdak aangelegd. Dat is in goede overeenstemming met de bosrijke omgeving. Een sedumdak heeft als nadeel dat het veel onderhoud vraagt door onze vrijwilligers: op tijd ontdoen van onkruid, en “maaien” als het te hoog wordt. Nu blijkt dat een deel van het sedumdak vervangen moet worden omdat het door constante invloed van weer en schaduw niet meer voldoet aan de eisen. Dit moet door een bedrijf worden gedaan en kost veel geld voor de Stichting.

Gelukkig kan jij ons helpen!

Rabo ClubSupport

Met Rabo ClubSupport biedt de Rabobank kennis, netwerk en in dit geval financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen als de onze. Om ons sterker te maken, voor nu en in de toekomst. Want Scouting Graaf van Lynden is zoveel meer dan gewoon een vereniging: het is de plek waar we samenkomen, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar sterker maken.

Help jij mee om ons doel te behalen? Als lid van de Rabobank bepaal jij namelijk welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Kortom: jouw stem is geld waard. Goed voor de club & geweldig voor de buurt!

Hoe kan ik stemmen?

Door in te loggen in de Rabobank app of op de Rabobank website:

  1. Log in en ga via ‘Zelf regelen’ naar ‘Lidmaatschap’ en druk daarna op de knop ‘ClubSupport’
  2. Druk op ‘Selecteer je favoriete clubs’ om naar de deelnemers te gaan
  3. Kies minimaal drie en maximaal vijf clubs en druk dan op ‘Stap 2’
  4. Verdeel vijf stemmen over de door jouw gekozen clubs (maximaal 2 per club)
  5. Druk daarna op ‘Stempunten indienen’ om je stem uit te brengen

Stemmen kan tot en met 25 oktober.
Bedankt voor jouw stem!


Stemcode

Dit jaar is het mogelijk om te stemmen via de app of als je ingelogd bent op de website van Rabobank. Hiervoor is geen stemcode meer nodig. Heb je wel een stemcode gekregen? Dan kun je je stem ook uitbrengen via onderstaande link:

www.rabo-clubsupport.nl/stemcode

Of scan onderstaande QR-code:

Your comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.