Nieuwe kacheldeurtjes

Na acht jaar waren de kacheldeurtjes in de lokalen aan onderhoud toe. De afdichtingsstrips rondom de deurtjes waren weg of kapot, waardoor de kachels minder efficiënt branden: ze hebben dan meer stookhout nodig en verwarmen de likalen minder effectief.

Onlangs zijn de deurtjes dus opgestuurd naar de fabrikant voor groot onderhoud, met als resultaat metalen afdichtingen die niet meer slijten! Komende winter zitten we er dus weer lekker warmpjes bij 🙂

Ben je benieuwd hoe onze kachels eigenlijk werken? Op pagina 7 van deze handleiding vind je tips voor het aansteken en hoe je efficiënt kunt stoken:

https://drive.google.com/file/d/1B0G5dHvCBPTrr5E1ZfxRojo5B035DIK-/view?usp=drivesdk

Your comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.