Bedankt voor jullie (Club)Support!

Rabobank Bollenstreek en Scouting Graaf van Lynden bedanken al hun leden voor de steun aan Rabo ClubSupport. Met jullie steun heeft Graaf van Lynden maar liefst €630,03 van de Rabobank in ontvangst mogen nemen. Hiermee kunnen wij een groot deel van het onderhoud aan ons sedumdak bekostigen. Namens alle leden van Graaf van Lynden, bedankt voor jullie stem!

Kijk voor de volledige uitslag op de site van Rabo ClubSupport.

Van de Rabobank

Dankzij de leden van de Rabobank kijken wij terug op een bijzondere en geslaagde editie van Rabo ClubSupport, waarmee we samen de lokale leefomgeving versterken. Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken. En wat hebben we in onze regio mooie clubs!

Dit jaar hebben 4.523 leden hun stem uitgebracht op de 202 deelnemende clubs uit de Bollenstreek, die in totaal € 100.000,- uit het maatschappelijk dividend van de Rabobank mochten verdelen. De Rabobank is bij enkele deelnemende clubs langs geweest om te zien waar zij de bijdrage van Rabo ClubSupport aan gaan besteden. Dit en meer is te zien in onderstaande aftermovie.

Rabobank Bollenstreek feliciteert de clubs met het resultaat en wenst ze succes met het realiseren van de mooie doelen. 

Your comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.