De Grote Mega Toffe Interactieve Luifelquizzzzz

Ook de Luifel is weer van start! ? Tijdens de Grote Mega Toffe Interactieve Luifelquizzzzz strijdden de deelnemers afgelopen zaterdag thuis (in hun eentje of met hun eigen bubbel) voor de fantastische prijzen die door de organisatie ter beschikking waren gesteld. ? De enthousiaste presentatie, geheel corona-proof met een spatscherm tussen de presentatoren, en professionele logistiek (zie foto’s) maakten de avond tot een extra groot succes. Vooral de yoga-dobbelronde, de muziek-mashup en de razendsnelle pimpampet-ronde vroegen het uiterste van de deelnemers ?‍♀️?⚡️ Eervolle vermelding voor Greetje, die ook nog eens alle bingo-woorden wist af te strepen die her- en der genoemd werden gedurende de quiz ✅

Al met al was de avond een daverend succes: hartelijk dank aan de organisatie en we kijken alweer uit naar de volgende editie! ??

Your comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.