Helpt u ons bestuur aan een nieuwe penningmeester?

Na ruim twintig jaar in verschillende functies actief te zijn geweest bij Scouting Graaf van Lynden, heeft Gabriëlla Hunnekink aan het Verenigingsbestuur laten weten haar werk als penningmeester aan een ander te willen overdragen. Wij zijn dan ook per direct opzoek naar een enthousiaste ouder voor het penningmeesterschap: bent u ons nieuwe bestuurslid?

Wie zoeken wij?

U! Wij zijn op zoek naar een ouder die handig is met cijfers en het leuk vind om als bestuurslid bij te dragen aan onze vereniging. Heeft u wat tijd over, of weet u iemand in uw kennissenkring – misschien wel iemand die met pensioen is? U kunt ons helpen.

Scouting draait op vrijwilligers, maar u krijgt er ook wat voor terug: natuurlijk de blije gezichten van onze leden en leiding, onze zeer gezellige borrels en barbecues, en gratis lidmaatschap van Scouting Nederland (lees meer over de voordelen van Scoutinglidmaatschap: kampeer bijvoorbeeld eens een weekend met uw gezin in de natuur op één van de Labelterreinen – met gelegenheid voor een kampvuurtje!). Tot slot staat een functie bij Scouting óók nog eens ontzettend goed op een eventueel CV.

Dat lijkt mij wel wat!

Dan nodigen wij u graag uit om eens verder te praten met een kop thee of koffie en een stuk taart (goede traditie van de kas-commissie). Even kennismaken en wat meer vertellen over het penningmeesterschap.

Nog steeds enthousiast? Dan dragen we u, of iemand door u enthousiast gemaakt, graag officieel voor tijdens de Algemene Ledenvergadering van maandag 31 mei (Voorjaarsvergadering). Uiteraard staat u er vervolgens niet alleen voor: u werkt samen met het bestuur en kunt bouwen op de kennis van onze eerdere penningmeesters.

Meer informatie

Wilt u eerst eens iets meer weten over het penningmeesterschap bij Scouting Graaf van Lynden? Neem vrijblijvend contact op met Gabriella Hunnekink:

(06) 46 49 48 91
penningmeester@graafvanlynden.nl

Of met ondergetekende (Hans Beelen, voorzitter):

(06) 12 79 11 68
voorzitter@graafvanlynden.nl

Wij vertellen u graag wat het betekent om penningmeester te zijn bij onze groep.

U helpt ons toch?

Alvast hartelijk dank namens onze leden en het Verenigingsbestuur,

Hans Beelen
Voorzitter Verenigingsbestuur

Your comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.