Rabo ClubSupport: Jouw stem is geld waard!

De buitenkant van onze blokhut is toe aan nieuw likje verf. Ben je lid van de Rabobank? Dan kun je ons helpen door te stemmen!

Onze houten blokhut heeft heel wat te verduren van weer in wind in het bos. Het is dan ook tijd om de buitenzijde wat liefde en aandacht te geven met een nieuwe laag verf. Aangezien we hem willen voorzien van een goede verf welke voorlopig weer een paar jaar meegaat is dat een kostbare aangelegenheid voor de Stichting.

Gelukkig kan jij ons helpen!

Rabo ClubSupport

Met Rabo ClubSupport biedt de Rabobank kennis, netwerk en in dit geval financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen als de onze. Om ons sterker te maken, voor nu en in de toekomst. Want Scouting Graaf van Lynden is zoveel meer dan gewoon een vereniging: het is de plek waar we samenkomen, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar sterker maken.

Help jij mee om ons doel te behalen? Als lid van de Rabobank bepaal jij namelijk welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Kortom: jouw stem is geld waard. Goed voor de club & geweldig voor de buurt!

Hoe kan ik stemmen?

Door in te loggen in de Rabobank app of op de Rabobank website:

  1. Log in en ga via ‘Service’ naar ‘Lidmaatschap’ en druk daarna op de knop ‘Rabo ClubSupport’
  2. Kies drie clubs die jouw stem verdienen. Je kunt naast Scouting Graaf van Lynden dus ook nog op twee andere clubs stemmen!
  3. Breng jouw stem uit – klaar!

Stemmen kan tot en met 25 oktober.
Bedankt voor jouw stem!

Your comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.