Bedankt voor jullie (Club)Support!

Rabobank Bollenstreek en Scouting Graaf van Lynden bedanken al hun leden voor de steun aan Rabo ClubSupport. Met jullie steun heeft Graaf van Lynden maar liefst €358,47 van de Rabobank in ontvangst mogen nemen. Dit bedrag draagt bij aan de vervanging van ons mooie sedumdak. Namens alle leden van Graaf van Lynden, bedankt voor jullie stem!

Kijk voor de volledige uitslag op de site van Rabo ClubSupport.

Van de Rabobank

Dankzij de leden van de Rabobank kijken wij terug op een weer geslaagde editie van Rabo ClubSupport, waarmee we samen de lokale leefomgeving versterken. Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken. En wat hebben we in onze regio mooie clubs!

Landelijk brachten 500.000 leden hun stem uit op de 30.000 deelnemende clubs en verenigingen Bollenstreek, die in totaal € 13 miljoen uit het maatschappelijk dividend van de Rabobank mochten verdelen. In onderstaand filmpje vertelt Erben Wennemars over het succes van Rabo ClubSupport in 2021.

Rabobank feliciteert de clubs met het resultaat en wenst ze succes met het realiseren van de mooie doelen. 

Your comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.