Actie Steunscouting.nl voor nieuw Sedumdak

We zijn trots op onze blokhut, en daar hoort natuurlijk een mooi groen en natuurlijk dak op ? Ook niet onbelangrijk: fijn dat we daarmee lekker droog zitten tijdens de opkomsten, het klussen en vergaderen! Vanwege wat pech is ons dak eerder dan verwacht aan vervanging toe.

Daarom zijn is Stichting Graaf van Lynden een actie begonnen via Steunscouting.nl! ? Hoe kun jij helpen? Deel de link, liefst met een klein persoonlijk tekstje waarom jij Scouting steunt, en meld je op de website aan als teamlid ?

Waarom hebben we jouw steun nodig? ?

Bij Scouting willen we graag voor iedereen toegankelijk zijn en blijven, ook als je het wat minder breed hebt. Daarom is onze jaarlijkse contributie laag en draaien wij volledig op vrijwilligers! Maar ook wij moeten af en toe een dure uitgave doen zoals aan ons nieuwe sedumdak, en kunnen alle steun daarbij goed gebruiken. Door te liken, delen en lid te worden van de actie kun je de mensen in jouw netwerk vertellen waarom Scouting belangrijk is voor jou en laat je zien waarom elke steun, groot of klein, er toe doet!

Dankjewel! ?

Your comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.