Meekijkdag Bevers 12 maart

Is uw kind tussen de 4.5 en 7 jaar oud, en heeft hij of zij zin heeft om mee te kijken met de Scouting en spelletjes? Dan zijn jullie op 12 maart van harte welkom bij Scouting Graaf van Lynden Lisse van 14:00 tot 16:00 uur!

We organiseren de dag in het teken van Jantje Beton: deze middag gaan wij dus super leuke spelletjes doen met de kinderen!

“Buitenspelen is superbelangrijk, maar niet vanzelfsprekend. 3 op de 10 kinderen spelen bijna nooit buiten. Voor kinderen met een beperking is dat vaak onmogelijk. Tijdens de collecte halen clubs geld op. 50% van de opbrengst is voor de eigen clubkas en 50% is voor de projecten van Jantje Beton.”

De oudere speltakken collecteren op 12 maart in het centrum van Lisse en langs de deuren. Tijdens de spelletjesmiddag is er bij onze blokhut ook de mogelijkheid om een bijdrage te doen aan Jantje Beton: natuurlijk is dit geheel vrijblijvend. Een leuke middag voor de kinderen is het allerbelangrijkst!

Uiteraard zijn ook de volwassenen van harte welkom om te kijken. Tussendoor is er voor de kinderen en volwassenen wat drinken en iets lekkers. Vertel het gerust door aan familie, vrienden en kennissen die geïnteresseerd zijn. Hoe meer mensen hoe meer vreugd!

Hartelijke groeten en tot de 12e,

De Beverleiding
(Brandon, Miel en Jikke)

P.s.: Meer weten over de acties van Jantje Beton? Neem dan eens kijkje op www.jantjebeton.nl!

Your comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.