Eindelijk weer feest op de RSW!

Afgelopen weekend was het feest op Scouting Labelterrein Het Naaldenveld, want voor het eerst sinds 2019 was er weer een echte ouderwetse RSW (Regionale Scouting Wedstrijden)!

De kou mocht de pret niet drukken, want de 350 Scouts en 180 medewerkers hebben een geweldig weekend gehad: kamperen, hiken, Hollandse Leeuwen, zelf koken, een postenspel, twee grote gezamenlijke spellen en een vrolijk kampvuurprogramma in het thema van “De wereld rond in 2022 kleuren”. Ook de patrouilles van Graaf van Lynden hadden het goed naar de zin, en wisten alledrie in de top 20 te belanden! Alle foto’s vind je nu op de Facebook van RSW Regio Hollands Midden, de volledige uitslag en de kampkranten vind je op regiohm.nl/RSW/!

Your comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.