Vorstelijke start van het Bloemencorso!

Koningin Máxima was woensdagochtend aanwezig bij de start van de opbouw van het Bloemencorso van de Bollenstreek in de Klinkenberghallen in Sassenheim. 

In aanwezigheid van Koningin Máxima plaatste de burgemeester van Teylingen de eerste bloem op de Teylingse praalwagen. Na een speciale opvoering van het Theater Teylingen kreeg Koningin Máxima een rondleiding langs de zestien praalwagens, waaronder de wagen van Keukenhof welke door Graaf van Lynden gestoken wordt. Daniël Venhuizen van ons corso-team vertelde daarbij aan Hare Majesteit hoe wij te werk gaan op de wagen, en welk thema het corso dit jaar uitbeeldt. Bij onze buren van de Lisser Kaninefaten stak de Koningin vervolgens zelf ook een bloem, onder begeleiding van Lisa van Abswoude. Voor de Scoutinggroupen is het natuurlijk dubbel bijzonder dat Koningin Maxima een bezoek aan het corso maakt, want Hare Majesteit is namelijk ook de beschermvrouwe van Scouting Nederland! (Wil je daar meer over weten? Klik dan hier)

Your comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.