Stichting Scouting Graaf van Lynden ontvangt donatie uit het Rabo Impactfonds

Onlangs ontving de Stichting van Scouting Graaf van Lynden een donatie uit het Rabo Impactfonds van € 400,-. De Stichting zorgt voor het onderhoud en beheer van onze blokhut, en de donatie is dan ook mooie bijdrage voor verduurzaming van het gebouw.

“We gaan dit bedrag inzetten voor het verduurzamen van de blokhut middels LED verlichting. Verduurzaming is nodig, zeker in deze tijden van hoge energietarieven en aandacht voor duurzaamheid. Wij zijn dan ook blij verrast met de mooie donatie”, aldus stichtingspenningmeester Ben Lanser. De verduurzaming van de blokhut wordt gerealiseerd in samenwerking met Homma Elektrotechniek uit Lisse en zal dit jaar nog plaatsvinden. “De duurzame verbetering van de blokhut sluit mooi aan bij onze taak als Scouting voor het duurzaam omgaan met de omgeving en de natuur”, aldus stichtingsvoorzitter Lex Hunnekink.

Naar een eerder bericht op BlikOp Lisse.

Your comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.