Stichting wisselt van voorzitter

Tijdens de Najaarsvergadering van de groepsraad afgelopen maandag 13 november heeft Graaf van Lynden afscheid genomen van Lex Hunnekink als Stichtingsvoorzitter.

In totaal is Lex 17 jaar voorzitter geweest van het Verenigings- en daarna van het Stichtingsbestuur, maar hij heeft een veel langere historie bij Graaf van Lynden. Lex is binnengekomen als jeugdlid toen hij zeven jaar was. Nu, na bijna 40 jaar en vele rollen zoals leiding en vertrouwenspersoon, neemt hij afscheid en gaat hij zich op andere activiteiten richten.

In zijn afscheidsspeech gaf Lex aan dat onze groep altijd een plaatsje in zijn hart zal houden, mede omdat hij hier veel vrienden en zelfs zijn vrouw heeft ontmoet (voormalig leiding en interim penningmeester Gabriëlle, bij velen welbekend). Als dieptepunt in zijn vrijwilligerswerk bij Graaf van Lynden noemt Lex het overlijden van lid en leiding Roel van Klink. Die zal altijd een plaatsje hebben bij zowel hemzelf als bij onze groep.

Lex geeft aan dat hij nog niet helemaal verdwijnt bij Graaf van Lynden. “Het sedumdak moet nog een onderhoudsbeurt krijgen en de blokhut moet nog in de beits gezet worden. Ik blijf dus nog even rond de blokhut hangen”. Jasper Kroon is unaniem aangenomen als nieuwe voorzitter van de Stichting. Jasper was al vaker op en rond de blokhut te zien zoals tijdens de Luifel en met klusmiddagen, en zal nu ook de taken van Lex overnemen als voorzitter. Jaspers voor een periode van vier jaar verkozen.

Naar het artikel van: BlikOp Lisse – Nieuws

Foto’s

Boven: Jasper Kroon (l) ontvangt de voorzittershamer van aftredend Stichtingsvoorzitter Lex Hunnekink (r)
Onder: Kersverse voorzitter Jasper Kroon unaniem verkozen door de groepsraad van Scouting Graaf van Lynden

Your comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.