Nieuws

De leden van Scouting Graaf van Lynden maken elke week leuke opkomsten en spannende avonturen mee, waar jij vervolgens weer over kunt lezen! Je volgt ons via website, social media en clubblad. Lees hieronder meer over elk kanaal.

Facebook

Je kunt je de wereld bijna niet meer voorstellen zonder social media, en ook Scouting maakt daar natuurlijk goed gebruik van (kijk maar eens op de officiële Facebookpagina van Scouting Nederland, evenals op de informele groep Scouting Nederland: voor leuke artikelen, evenementen, Scouting-praat en meer)! Op de Graaf van Lynden Facebookpagina vind je als eerste het laatste nieuws en de beste beelden. Volg ons om updates te ontvangen van de van de speltakken en de groep, met foto’s, leuke berichten en aankomende evenementen. Onze pagina is natuurlijk ook voor niet-Facebookers te bezoeken.

Nieuws

Op onze website vind je uitgebreidere nieuwsberichten en fotoreportages van de speltakken, evenals het laatste nieuws en mededelingen van de besturen en de groep in het algemeen. Klik hier voor alle berichten, of navigeer via het menu “Nieuws” hierboven naar de verschillende categorieën (‘Algemeen’, de zeven speltakken en ‘Bestuur’).

’t Allegaartje

’t Allegaartje is het clubblad van Scouting Graaf van Lynden. Leden krijgen deze als boekje mee tijdens de opkomst, of je kunt hem meenemen vanuit de gang in de blokhut. Adverteerders krijgen een editie thuisbezorgd. Ouders, vrijwilligers en andere geïnteresseerden ontvangen daarnaast de digitale versie via email, vanuit waar je meteen makkelijk door kunt klikken naar fotoalbums, sponsors, artikelen op de site en meer. Lees hier meer over ’t Allegaartje en neem in kijkje in het archief, en meld je meteen aan voor het ontvangen van de digitale versie.