Donderdag 15 februari ontving Graaf van Lynden een prachtige bijdrage uit het Meerlandenfonds voor verduurzaming van onze blokhut  ? Samen met maar liefst 127 andere verenigingen en goede doelen, verspreid over 12 gemeenten uit de regio, waren wij aanwezig tijdens de uitreiking welke plaatsvond op Vrijstaat Nederzandt in Noordwijk.

Wethouder Riet Austie-Ziengs overhandigde de cheques namens de gemeente Lisse, en sprak haar waardering uit voor het goede werk dat alle vrijwilligers doen. Ada de Graaf en Ben Lanser van het Stichtingsbestuur en Han Lanser van de Vereniging waren namens Graaf van Lynden aanwezig en mochten een cheque van maar liefst 400 euro in ontvangst nemen, waarmee we onder andere de hele blokhut van zuinige LED-verlichting gaan voorzien ???? Hartelijk dank namens geheel Graaf van Lynden! ❤️

Over het Meerlandenfonds

Het Meerlandenfonds doneert sinds 2008 jaarlijks €55.000 aan sportverenigingen, evenementen en goede doelen in de regio die werken aan welzijn en verduurzaming. Het bestuur van het fonds let bij de aanvragen op degenen, die zich inzetten voor een mooie en duurzame leefomgeving. Ze gaat hierbij uit van de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG’s) van de VN om van de wereld een betere plek te maken in 2030. Het bestuur let extra op projecten of activiteiten die het milieu bevorderen en het welzijn van mensen vergroot. 

“Vrijwilligers zijn onmisbaar voor onze lokale en regionale samenleving. Juist met hun onvermoeibare en enthousiaste inzet dragen ze bij aan een mooie en duurzame regio, vandaag en morgen. En daarom ondersteunen we hen graag!” zegt Angeline Kierkels, Algemeen Directeur van Meerlanden. “Het bestuur kende een uitdagende en tegelijkertijd mooie taak om een flink aantal mooie projecten te selecteren, die bijdragen aan een beter milieu en het geluk van mens en dier vergroot. Ik wens alle vrijwilligers veel succes met het realiseren van hun initiatief. Van harte gefeliciteerd!”


Lees meer over de uitreiking en de andere goede doelen via Blik Op Lisse en Bo Omroep Van de Bollenstreek.