Online winkelen? Sponsor GVL gratis!

Om de verveling tegen te gaan (en om sommige broodnodige spullen in huis te halen) wordt er momenteel een hoop online gewinkeld. Met jouw online aankopen kun je Graaf van Lynden gemakkelijk sponsoren!

Scouting Graaf van Lynden is sinds een aantal jaar aangesloten bij Sponsorkliks. Met Sponsorkliks wordt onze vereniging gratis gesponsord door jullie aankopen!

Hoe werkt het

In het ‘Sponsoring’-menu van onze website kom je de speciale Sponsorkliks-pagina tegen. Ook onderaan onze emails en in de zijbalk van de website staan banners van Sponsorkliks. Op de pagina of via de banners vind je een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Zalando, Mediamarkt en vele anderen. Voor elke aankoop bij een van deze webshops via de Sponsorkliks-links ontvangt Graaf van Lynden een commissie van de webwinkel, terwijl jij gewoon dezelfde prijs betaalt: het kost je dus niets extra.

Doe hetzelfde als je een maaltijd wilt laten bezorgen: via onze Sponsorklikspagina naar Thuisbezorgd.nl te navigeren, kan je terecht bij honderden restaurants die contactloos bij jou thuisbezorgen. Elke bestelling levert de Verenigingskas geld op. Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook!

Let op:
Sponsorkliks werkt niet via de mobiele apps van je webwinkel.
Reken dus altijd via je browser af!

Wanneer ieder lid en alle ouders, opa’s of oma’s, vrienden of kennissen van onze vereniging via Sponsorkliks hun webwinkels bezoeken, maken we het bedrag samen steeds een beetje hoger. Bekijk hier alvast onze opbrengst!

Tips

Je kunt ook rechtstreeks naar de Sponsorkliks-pagina van Graaf van Lynden navigeren. Gebruik dan onderstaande link:

https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=3797

Tot slot nog een paar tips:

  • plaats Sponsorkliks in je favorietenbalk (kopieer bovenstaande link)
  • navigeer gemakkelijk naar alle webwinkels via het menu van onze website (of klik hier)
  • meld je aan voor de wekelijks mail met aanbiedingen (goede reminder!)
  • like en deel de Sponsorkliks Facebookpagina
  • stuur Sponsorkliks door als tip (vooral aan mensen die véél internetshoppen!)

Hartelijk dank voor je steun!

Your comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.