Offline en Digitaal, kan allemaal!

Onder de huidige corona-maatregelen mogen de Explorers nog steeds op de blokhut hun opkomsten draaien, maar alleen met de leden onder de 18. Tsja, wat doe je dan voor de thuisblijvers? Die laat je gewoon meedoen!

Tijdens de thee werden – zoals ondertussen gewoonlijk bij Zoom-opkomsten – eerst de digitale kreukels gladgestreken. Daarna was het tijd voor een potje blindemannetje, waarbij de Explorers op de blokhut aangestuurd werden door de Explorers achter de computer. Welk tweetal wist de meeste tennisballen (1 punt), voetballen (2 punten) en Poké-ballen (3 punten) te verzamelen? Met een flink aantal Poké-ballen waren Fabiënne en Brandon hier het meest succesvolle team.

Daarna werd het ouderwetse Pictionary gecombineerd met het oer-Scoutingse Paintionary. Zowel op het bord als op het scherm werden er ware kunstwerkjes neergepend, met uitdagende woorden zoals “luchtvering”, “confrontatie” en “Welpengroet”.

Al met al een geslaagde opkomst met álle Explorers!

Your comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.