“Apocalyps Nàh” bij de Luifel

De Luifel kwam afgelopen zaterdag terecht middenin Apocalyps Nàh!

Terwijl de Stam nog op Freek Vonk-safari was, streden de andere Luifel-leden tijdens de zondvloed alvast om het schaarse vaccin wanneer de spike-eiwitten matchen (levend Jungle Speed met gevulde waterfles als totem).

Vervolgens sprong de Stam te hulp tijdens Hekkie-Snack, waar de zombies hun best deden de snackies van de hekkies te roven. Wisten de overlevende mensen een zombie te verdrijven, dan had die zombie nog één kans met een ledemaatje minder (geductapete arm).

Tot slot werd de gehele blokhut een slagveld: beide kampen probeerden elkaar vanuit hun respectievelijke lokalen af te gooien tussen alle obstakels door, terwijl de overledenen vanaf boven ook nog een handje meehielpen (indoor-trefbal met schijndoden op zolder). Van deze laatste veldslag is helaas geen beeldmateriaal beschikbaar, daar de redactie ook fanatiek deelnam aan de strijd…

Al met al was het weer een enerverende avond!

Your comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.