Help een handje mee met de HDV Familiefietstocht! (12 juni)

Harddraverijvereniging Lisse bestaat dit jaar 150 jaar! Dit feest viert de vereniging graag met iedereen in Lisse en omstreken, en daarom heeft zij twee weekenden met feestelijkheden georganiseerd waarin er voor iedereen iets leuks te beleven is.

Op 12 juni wordt het tweede feestweekend afgesloten met een Familiefietstocht: een leuke tour langs verschillende locaties in Lisse met een heleboel gezelligheid en allerlei verrassingen voor de kinderen, die stickers kunnen verdienen met de activiteiten op de locaties. Een greep uit de dingen die je tegen kunt komen: springkussens, schminken, hockey, jeu de boule, middeleeuwse spelen, grabbelton, spelletjes, marshmallows maken, stickers verzamelen en meer. Ook Scouting Graaf van Lynden doet mee (rara welke van deze activiteiten kom je bij ons tegen?)!

Er nemen ongeveer z’n 700 mensen deel aan de fietstocht! Lijkt het je leuk om mee te fietsen? Alle informatie en het inschrijfformulier vind je op de website van HDV Lisse.

Help een handje mee bij GVL!

Scouting Graaf van Lynden is één van de locaties op de route van de fietstocht. Van ’s ochtends tot ’s middags kunnen de ouders even uitrusten en van een kopje koffie of thee genieten, terwijl de kinderen lekker uit hun bol kunnen rond de blokhut of een heerlijke marshmallow roosteren boven het kampvuur. Wij kunnen voor deze dag nog een aantal extra handen gebruiken van ouders, luifel en andere enthousiastelingen! Hieronder vind je alle informatie:

De dag duurt van 9:00 tot 17:00 (dit is inclusief het opbouwen en afbouwen.) Wij verwachten rond 9:30 de eerste fietsers. Bij Graaf van Lynden zijn er diverse activiteiten te doen, zoals een speurtocht rond de blokhut en marshmallows of broodjes roosteren boven het vuur. Ook zijn er een aantal tafels met leuke kleurplaten, woordzoekers en andere kleine activiteiten. Bij ons kunnen de kinderen stickers verdienen als ze de speurtocht hebben gedaan en als ze een marshmallow of broodje hebben gemaakt boven het vuur.

Hoe kun je helpen? Ieder die het leuk vind, willen wij vragen om één dagdeel te komen helpen. De dagdelen zijn van 09:00 tot 13:00, of van 13:00 tot 17:00. Natuurlijk ben je ook van harte welkom om de gehele dag te blijven. Neem in dat geval wel zelf je lunch mee, hier wordt niet voor gezorgd.

Hieronder zie je waar we mensen nodig hebben:

  • 2 personen bij de welkom/info tafel (uitleggen wat er te doen is en algemene info, + uitgifte van de speurtocht)
  • 2 personen bij de bartafel (gratis limonade, koffie & thee voor een kleine vergoeding)
  • 2 personen die het vuur in de gaten houden
  • 2 personen die het brooddeeg regelen en de marshmallows uitgeven voor stickers
  • 2 extra personen die rond lopen en helpen waar nodig

Deze fietstocht is een nieuwe activiteit, dus afhankelijk van hoe de dag verloopt kunnen er nog taken wijzigen. Lijkt het je leuk om te helpen? Stuur dan een appje naar Jikke (06 – 57 09 84 66) met welk dagdeel je wilt komen helpen.

We hopen velen van jullie te zien, wij hebben er zin in!

Groetjes namens GVL,

De organisatie (Jikke & Jeroen)

Your comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.